De Leukste vriendenuitjes!

Je kunt bij ons terecht voor de leukste vriendenuitjes voor een onvergetelijke babyshower of vrijgezellenfeest!

Babyshower

Inclusief leuke verrassing voor de mom-to-be!

Vrijgezellenfeest

 Een dagdeel genieten op de sloep in Den Bosch is echt een ultiem feest en wordt sowieso onvergetelijk.

Babyshower Boot / Inclusief leuke verrassing voor de mom-to-be!

Babyshowers worden ieder jaar populairder! En wat is er nou leuker, dan een unieke babyshower op het water te doen? Bij Bossche Boten vinden we het fantastisch om met je mee te denken, om de allerleukste babyshower ooit te organiseren! De moeder in spé mag natuurlijk nog even goed verwend worden voordat de slapeloze nachten aanbreken. Aan jou de taak om een originele babyshower te organiseren? Laat Bossche Boten je helpen!

 Onze luxe sloepen zijn op zichzelf al sfeervol ingericht, maar lenen zich ook nog eens uitstekend om prachtig versierd te worden. Wat is immers een babyshower zonder ballonnen? Tevens is het mogelijk om verschillende soorten catering aan boord te verzorgen. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen hapjes meenemen aan boord, maar is het ook mogelijk om de catering door ons te laten verzorgen.

Weten we al of het een jongetje of een meisje wordt? Dan vragen we natuurlijk of de keuken ook met roze of blauw thema kan werken. Ook aan de drankjes is natuurlijk gedacht. Alcoholvrij voor de ‘mom-to-be’, bubbels voor de rest!

Een babyshower hoort natuurlijk een onvergetelijk moment te zijn tijdens de voorbereiding op de grote dag. Behoorlijk wat organisatiestress, wanneer je alles soepeltjes moet laten verlopen! Hoe fijn zou het zijn, wanneer je zelf nergens meer aan hoeft te denken? Wij nemen met liefde alle zorgen uit handen, zodat jullie heerlijk samen kunnen genieten van de feestelijke ochtend, middag of avond! Qua tijden zijn wij natuurlijk geheel flexibel. Een babyshower bij Bossche Boten kan van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Keertje koffie drinken?

Vrijgezellen Boot / Prijs op aanvraag.
Waarom jij een vrijgezellenfeest op een sloep wilt:

Regel jij een vrijgezellenfeest voor je vriend of vriendin? Of ben je zelf de vrijgezel en kan je stiekem nog wat hints laten vallen over wat je wensen zijn? Wij hebben het beste idee en we spreken uit ervaring. Een dagdeel genieten op de sloep in Den Bosch is echt een ultiem feest en wordt sowieso onvergetelijk.

Origineel vrijgezellenfeest:

Natuurlijk is iedereen op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest. Wanneer je met de vrijgezel door Den Bosch loopt en hem of haar een aantal opdrachten laat uitvoeren, zul je snel zien dat dat niet origineel is. Natuurlijk is een activiteit zoals Obstacle Run, Escape room of lasergamen leuk, kan ook altijd. Trek je de vrijgezel een mooi pak aan? Erg weinig mensen zien dit bij zo’n soort activiteit!

Zeker weten iets origineels regelen? Met een tocht op een mooie sloep zit je geramd. Je geniet van de grachten van Den Bosch met een stel leuke mannen of vrouwen. Je zal sommige vrienden of vriendinnen van de vrijgezel beter kennen dan de ander. Hoe dan ook; op de sloep kan je de leukste verhalen en herinneringen ophalen. Dus ook als je anderen niet zo goed kent; dat komt goed op de sloep.

Spel of opdracht vrijgezellenfeest:

Wil je de vrijgezel toch een opdracht laten uitvoeren? Wij kunnen met je meedenken, maar er zijn een aantal spellen/opdrachten die erg leuk zijn op een boot. Vrouwen kunnen bijvoorbeeld het spel doen ‘2 waarheden, 1 leugen’. Iedereen vertelt 3 dingen over zichzelf, waarvan 1 een leugen is! Dit zal achteraf leuke gesprekken opleveren. Of speel het drankspel ‘Ik heb nog nooit..’. Er worden verschillende stellingen bedacht, zoals ‘ik heb nog nooit cola gedronken’ tot ‘ik heb nog nooit met 2 jongens op 1 avond gezoend’. Degene die dit wél hebben gedaan, drinken een shotje.

Na de boottocht zit de sfeer er goed in om een goed feestje te bouwen in Den Bosch! Dit vrijgezellenfeest zal mooie herinneringen opleveren en natuurlijk een hele leuke bruiloft. Dus, maak er een succes van en maak het jezelf niet te moeilijk: huur je sloep bij Bossche Boten!