#8 BBQ Boot / Prijs op aanvraag / Nu te boeken vanaf 4 personen. 

Een andere fijne combinatie: BBQ én varen! Geniet tijdens je vaartocht van een uitgebreid verzorgde BBQ. Geniet van een drankje en de omgeving, terwijl je zelf je eten grillt op onze speciale tafel-BBQ’s. Een van onze gezellige schippers vaart jullie in 2 2,5 uur over de prachtige Bossche wateren. De BBQ is volledig verzorgd, incl vijf consumpties per persoon (bier/wijn/fris). Kinderen zijn uiteraard welkom (23,75 euro per kind voor 2 uur, 27,50 euro per kind voor 3 uur). Heb je dieetwensen? Geef dit even door, daar kunnen we natuurlijk rekening mee houden. 

De lekkerste BBQ boot van Den Bosch!

Komt u zelf kijken, proeven en vooral genieten van 2,5 onvergetelijke uren. Huur van de boot, benzine en consumpties aan boord zijn inbegrepen in de prijs. De barbecue bestaat uit:  

All-in arrangement:

   – voldoende vlees van onze plaatselijke keurslager

   – verschillende salades

   – vers stokbrood

   – sauzen en warme saté saus

    – frisdrank, bier en wijn naar keuze

Daarnaast kunnen we het vleespakket aanpassen en houden wij rekening met allergieën en dieetwensen. Vegetarisch menu of alleen kip/rund is geen probleem. 

Op dit moment is dit arrangement nog in ontwikkeling, zodra er meer bekend is zullen de prijzen hier beschreven staan.

Vanaf April 2022 zijn de volgende arrangementen van Woensdag t/m Zondag beschikbaar met of zonder reservering. Als passant bent u welkom aan onze informatiebalie aan de Tramkade voor het inchecken en betaling of meer informatie. Wilt u zeker zijn van een plekje aan boord, maak dan uw reservering: