Frequent Asked Questions

 

Waar stappen we aan boord van de sloep?

De sloep ligt afgemeerd aan de steiger aan de Tramkade, onder het terras van de Bossche Brouwers. We ontvangen jullie graag naast het terras van de Bossche Brouwers, bij onze informatiebalie. Wij begeleiden jullie zelf naar de boot.

Hoe lang duurt een vaartocht?
Onze vaartochten duren 1 uur tot 3 uur, mede afhankelijk van het gekozen arrangement. Wil je langer varen? Dat kan! Vermeld dit dan bij de aanvraag voor reservering.

Is er muziek op de boot?

via onze bluetooth speaker kun je op de boot je eigen muziek afspelen.

Kunnen we zonder kapitein varen?
Nee. Onze ervaren schippers zullen jullie heerlijk relaxt rondvaren over de prachtige Bossche wateren.

Waar varen we naar toe?
We varen over de rivieren de Dommel en de Aa. Ook nemen we een kijkje in de Smalle Haven, de oude historische binnenstadshaven. Als je lekker wilt uitwaaien dan varen we de Ertveldplas op.

Let op, we varen dus niet over de Binnendieze.

Kunnen jullie rekening houden met dieetwensen?
Uiteraard! We kunnen altijd je wensen aanpassen op ons drank- en etenswaren.

Mag mijn hond mee aan boord?

Jazeker, wel graag even vermelden bij het maken van een reservering.

Kunnen we ook iets lekkers voor bij de borrel boeken?
Jazeker! Vanaf 5 euro per persoon zorgen wij voor een lekker borrelplateau. Ideaal om extra bij te boeken bij de Borrel– of Bierproeverij Boot.

Kunnen we meer drankjes krijgen?
Naast het vaste maximum consumpties per arrangement kunnen er ook losse drankjes worden afgenomen bij de schipper. Deze worden dan achteraf in rekening gebracht.

Slecht weer?
We houden dagelijks de weerberichten goed in de gaten. Vaak valt het gelukkig mee en kan de vaartocht gewoon door gaan. In sommige gevallen onderbreken we de vaartocht om te schuilen bij de Bossche Brouwers of onder een van de vele bruggen die we op de vaarroute tegen komen. Na de bui hervatten we onze vaartocht weer. En het is ook zo, als het regent, dan valt de meeste regen buiten de boot!

Waar kunnen we parkeren?
Je kunt betaald parkeren op P2 van de Tramkade (Veemarktweg 2, ‘s-Hertogenbosch)

Hoe en wanneer kunnen we betalen voor de vaartocht?
De vaartocht kan betaald worden door het bedrag over te maken op:

Bossche Bootjes
Rekeningnummer: NL65KNAB0402600436
Omschrijving: Vaartocht + naam + datum vaartocht + aantal personen

Betaling dient 48 uur voor aanvang van de vaartocht bijgeschreven te zijn op bovenstaand rekeningnummer.

Kunnen we nog annuleren?
Annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van de vaartocht kosteloos. Hierna brengen we 50% van de factuur in rekening en kijken we graag samen naar een alternatieve datum voor de vaartocht.

Met hoeveel personen kunnen we varen?
Onze boten kunnen ongeveer 12 personen per boot vervoeren. We varen vanaf 4 personen per boot. Helaas, met het voortdurend veranderend corona beleid, moeten we daar nu van af wijken om aan de maatregelen te kunnen voldoen. Gelukkig hebben we meerdere sloepen tot onze beschikking, dus mocht je met een grote groep willen varen, dan is het vaak mogelijk om de groep te verspreiden over meerdere boten. Maar het is raadzaam om bij vragen over de groepsgrootte even contact met ons op te nemen.