Ons aanbod

#1 BierBoot / (1,5 uur)  39,50 euro per persoon. Nu te boeken vanaf 4 personen.
De BierBoot staat garant voor gezelligheid en is daarmee het meest geboekte arrangement van Bossche Boten. Je wordt door een gezellige schipper rondgevaren door de mooie binnenwateren van Den Bosch. Terwijl je vaart geniet je van vijf zelf gebrouwen speciaalbieren van de Bossche Brouwers. Neem je eigen muziek mee (of geef je voorkeur aan bij je schipper) om jullie feestje op het water helemaal af te maken en optimaal te genieten van de Bossche zon op het water.

De BierBoot is een absolute aanrader om uw vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje tot een succes te maken. Daarnaast is het de perfecte gelegenheid om uw stapavond in stijl te beginnen.

 

#2 BBQ Boot / 47,50 euro per persoon (2 uur) – 55 euro per persoon (3 uur). Nu te boeken vanaf 4 personen. 

Een andere fijne combinatie: BBQ én varen! Geniet tijdens je vaartocht van een uitgebreid verzorgde BBQ. Geniet van een drankje en de omgeving, terwijl je zelf je eten grillt op onze speciale tafel-BBQ’s. Een van onze gezellige schippers vaart jullie in 2 of 3 uur over de prachtige Bossche wateren. De BBQ is volledig verzorgd, incl vijf consumpties per persoon (bier/wijn/fris). Kinderen zijn uiteraard welkom (23,75 euro per kind voor 2 uur, 27,50 euro per kind voor 3 uur). Heb je dieetwensen? Geef dit even door, daar kunnen we natuurlijk rekening mee houden. 

#3 Culinaire vaartocht “U vraagt, wij varen “. Prijs op aanvraag. Nu te boeken vanaf 4 personen.

Kapitein Tim gaat graag aan de slag voor u om een vaartocht aan te bieden zoals u dat wenst. We verzorgen hoogstaande dranken en een culinaire hapjes plank met diverse verrassende hapjes aangevuld met diverse salade en brood met smeersels. 

Daagt u kapitein Tim uit, hij gaat graag voor u aan de slag om het meest verrassende vaartochtje te organiseren.

#4 Lunch Boot / 44,50 euro per persoon (1,5 uur). Nu te boeken vanaf 4 personen.

Lekker halverwege de dag genieten van een heerlijke lunch op het water. De Lunch Boot is de ideale combinatie van een lunch en een boottocht. Gedurende 1,5 uur varen wij je over de prachtige Singels. Dit alles terwijl je geniet van een heerlijke complete lunch. Ook ideaal voor een zakenlunch met klanten of collega’s of gewoon gezellig met vrienden en familie. Voor elk gezelschap en elke groep hebben we een passend lunch aanbod op een unieke locatie! Heb je dieetwensen? Geef dit even door, uiteraard kunnen we daar rekening mee houden. 

#5 Borrelboot / 41,25 euro per persoon (1,5 uur). Nu te boeken vanaf 4 personen.
De Borrel Boot is hét recept voor een heerlijke rondvaart in Den Bosch onder het genot van een lekkere koud drankje (5 consumpties per persoon – bier/wijn/fris). Een perfecte activiteit voor bijvoorbeeld een vriendinnendag, vrijgezellenfeest of om alvast in de stemming te komen voor een onvergetelijke stapavond in ‘s-Hertogenbosch. Jullie worden gedurende 1,5 uur door een gezellige schipper rondgevaren terwijl jullie zonder zorgen genieten, eventueel met jullie eigen muziek!

#6 Koffie Boot / 27,50 euro per persoon (1,5 uur). Nu te boeken vanaf 4 personen.
Wat is nu heerlijker om in de rustige ochtend of middag te genieten van een kop koffie of thee en uiteraard een Bossche bol? Dit terwijl je door een ervaren en gezellige schipper door de Bossche wateren vaart.  Indien gewenst kan de schipper je ook nog wat leuke weetjes over ‘s-Hertogenbosch vertellen zodat je ook nog iets opsteekt tijdens je leuke dagje uit. De Koffie Boot is ook ideaal voor een zakelijke bijeenkomst met klanten of collega’s. 

#7 Sloep varen met kapitein / 20 euro per persoon (1 uur). Nu te boeken vanaf 4 personen.

Boek een boottocht met schipper en ontdek de historische stad Den Bosch vanaf het water!
Aan boord van onze comfortabele sloep kun je lekker achterover leunen, terwijl de schipper je meer vertelt over de prachtige omgeving. Dit is misschien wel de meest ontspannen manier om de stad te verkennen.  Varen over de Singels van Den Bosch is een leuke activiteit voor jong en oud! Wij kunnen de drankjes verzorgen aan boord, maar het is ook toegestaan om deze zelf mee te nemen.

  • Op- en afstappen bij Bossche Brouwers
  • Verschillende vaarroutes
  • Geschikt voor jong en oud
  • Exclusieve sloep voor jullie gezelschap
  • Meest luxe sloepen van Den Bosch

Varen met schipper al vanaf €20 per persoon

Er zijn verschillende tochten mogelijk, variërend van 1 tot 2,5 uur. Iedere tocht begint en eindigt bij  Bossche Brouwers. Bossche Brouwers is een heerlijke plek aan het water waar je zowel voor als na je boottocht kan genieten van een verfrissend drankje. Het kan zeker geen kwaad om iets eerder te komen of na jullie tocht nog wat ruimte over te laten!

Geniet van een gezellige rondvaart op onze sloep met kapitein en neem zelf drankjes en /of hapjes mee. Kinderen varen mee met 50% korting. Een perfecte activiteit voor het gezin.