Groepsuitje in Den Bosch

Op deze pagina zie je ons aanbod voor groepen t/m 24 personen.

Heb je iets te vieren?

Voor een onvergetelijk uitje ben je bij Bossche Boten op de juiste plek!

Speciale Arrangementen

Van babyshower tot vergaderen op het water.

Overzicht arrangementen voor het leukste groepsuitje in Den Bosch:

Bedrijfsuitje in Den Bosch:

Voor een compleet bedrijfsuitje ben je bij Bossche Boten aan het juiste adres. Al jaren organiseren wij vele op maat gemaakte uitjes. Van mooie boottochten voor een teamuitje of een afdelingsuitje in Den Bosch.

Ga voor een boottocht met onze luxe sloepen en geniet aan boord van een lunch, borrel of compleet diner. Combineer jullie boottocht met een borrel bij Bossche Brouwers en een leuke stadsactiviteit om jullie bedrijfsuitje helemaal compleet te maken!

Klik hier voor meer informatie!

Vrijgezellen Feest Den Bosch:

Waarom jij een vrijgezellenfeest op een sloep wilt:

Regel jij een vrijgezellenfeest voor je vriend of vriendin? Of ben je zelf de vrijgezel en kan je stiekem nog wat hints laten vallen over wat je wensen zijn? Wij hebben het beste idee en we spreken uit ervaring. Een dagdeel genieten op de sloep in Den Bosch is echt een ultiem feest en wordt sowieso onvergetelijk.

Klik hier voor meer informatie!

Babyshower in Den Bosch: 

Babyshowers worden ieder jaar populairder! En wat is er nou leuker, dan een unieke babyshower op het water te doen? Bij Bossche Boten vinden we het fantastisch om met je mee te denken, om de allerleukste babyshower ooit te organiseren! De moeder in spé mag natuurlijk nog even goed verwend worden voordat de slapeloze nachten aanbreken. Aan jou de taak om een originele babyshower te organiseren? Laat Bossche Boten je helpen!

#5 Huwelijksbootje / Prijs op aanvraag.
Ga je trouwen? Stap dan in ons huwelijksbootje en geniet met je gasten van een relaxte boottocht door de mooie Bossche wateren. Vóór jullie bruiloft hebben we contact met het bruidspaar of de ceremoniemeesters over de tocht en stemmen we alles goed af. Vaak wordt de boot van tevoren nog extra versierd. Hierna pikken we het gezelschap op, dat kan op diverse plekken in Den Bosch. Tijdens de tocht kun je optioneel kiezen voor een speciaal arrangement. Daarnaast is het leuk om bijvoorbeeld taart te eten aan boord. We zetten je bruiloftsgasten uiteindelijk weer af op een locatie naar keuze.

Een paar tips voor een mooie tocht:

  • Versier zelf de boot in jullie stijl
  • Laat je verwennen met heerlijke hapjes en drankjes tijdens de tocht
  • Regel een muzikant voor romantische achtergrond muziek
  • Huur meerdere boten tegelijk. Als bruidspaar kun je makkelijk overstappen tijdens de tocht.
  • Gebruik de boot als originele manier om van bijvoorbeeld het gemeentehuis naar je feestlocatie te gaan.